Producten

MID Solutions BV

Met het Management Information Dashboard® overziet u in één oogopslag de waan van de dag en houdt u grip op uw organisatie. Het werkt als een paraplu boven uw bestaande bedrijfsapplicaties. Ook uw organisatie zal gebruik maken van één of meerdere bedrijfsapplicaties, zoals een financieel pakket, een ERP-pakket, een HRM-pakket, een Kwaliteitsmanagement-systeem    en / of een CRM-systeem. Al deze applicaties zijn er vooral op gericht om gegevens te verwerken. Maar wat betekenen al  die gegevens voor u als directeur, bestuurder of manager in de dagelijkse praktijk?

Snelle en pragmatische invoering

De invoering van het Management Information Dashboard® is eenvoudig en kan daardoor snel gebeuren. Het belangrijkste dat gebeurt is het vaststellen van de meetpunten, waarmee de dagelijkse praktijk kan worden vergeleken met uw doelstellingen. Onze consultants zijn getraind om deze samen met u te bepalen. Bovendien beschikken we over een omvangrijke bibliotheek van meetpunten uit verschillende branches en vanuit verschillende managementvisies en -modellen. Een doorlooptijd van 3 tot 6 weken is voor ons reëel. De daadwerkelijke invoering kan door uw eigen IT-afdeling, IT-partner of door ons worden gedaan.

 Investering

De precieze investering is afhankelijk van uw specifieke situatie: het aantal meetpunten en de complexiteit van de koppeling met uw bestaande applicaties. Het Management Information Dashboard® zelf is verkrijgbaar door het eenmalig aanschaffen van de scherp geprijsde licentie. Neem contact met ons op om een vrijblijvende budgetindicatie of offerte te ontvangen.

Paraplu boven andere applicaties

Met het Management Information Dashboard® beschikt u over een paraplu boven uw bestaande, bedrijfskritische, applicaties en kunt u de actuele situatie vergelijken met uw strategische doelen. Zo kunt u precies bepalen waar u moet bijsturen, remmen of juist gas kunt geven.